Kontakt

Kontakt Spejlbutikken.dk

Du er altid velkommen

Besøg vores kæmpe showroom og store pluk-butik. Vi har mere end 10.000 m2 lager, så her  kan du røre ved langt størstedelen af vores sortiment INDEN køb. Du er også velkommen til at få dit produkt med hjem samme dag. 

Vi er klar med god personlig rådgivning – siden 1994.

Kontaktinformationer

Adresse: Rømersvej 31, 7430 Ikast
Email: spejl@kpa.dk
Telefon: +45 7199 3098

Telefon træffetid:

Mandag til torsdag fra 10:00 – 15:00.
Fredag fra 10.00 – 13.30.

Åbningstider butik:
Mandag til torsdag fra 09:00 – 16:30.
Fredag fra 09.00 – 13.00.

Vil du ringes op?

I 2018 har vi lanceret en lang række nye hjemmesider der byder på mange spændende
kvalitetsprodukter og services, skræddersyet til at imødekomme vores kunders behov

Hendishop.dk
Hendi Food Service Equipment er leverandør og producent af ikke-fødevareholdningsudstyr, buffet produkter, køkkenudstyr og service til gæstfrihed og catering – KPA er blandt skandinaviens førende forhandler af hendi produkter.

Cateringemballage.dk
Cateringemballage.dk er leverandør af danmarks bedste emballageløsninger til både private og erhverv.

Profvask.dk
Hos profvask.dk finder du landets bedste industri vaskemaskiner og tørretumblere, samlet på et sted.

Industriopvasker.dk
På industriopvasker.dk finder du et bredt udvalg af industri opvaskemaskiner og tilbehør, til industri- og storkøkkener.

Cateringmarine.dk
Vores side dedikeret til udstyr der er beregnet til brug på skibe. Her er pålidelighed, levering til tiden og viden om den specielle skibs-el et nøgleord. Hos Cateringmarine ved vi alt om at levere til skibsindustrien og vi har de bedste leverandører i ryggen.

Wallshop.dk
Konceptet er helt enkelt – vi har koncentreret os om alt til væggen. Både når det drejer sig om beklædning af selve væggen i form at murstensskaller, akustikpaneler eller når det gælder pynt i form af hylder, lamper, billeder mv.

Alttilbordet.dk
Vi er leverandør af danmarks største udvalg af produkter til dit bord – både hverdags bordet og til festlige lejligheder.

Cateringudlejning.dk
Udlejning af storkøkken og catering udstyr. Vi ved hvor afgørende det er for dig som lejer at udstyret virker. Vi er blandt Danmarks største udlejere af storkøkkenudstyr såvel som industriovne, industri friture mv. til festivaler, events og store arrangementer.

Cateringprojekt.dk
Vores storkøkken projektafdeling her fået egen hjemmeside med fokus på det de er rigtig gode til: at levere et færdigt resultat – HVER GANG! Har du et storkøkkenprojekt stort som småt, så er de altid klar til at hjælpe. Vi er også klar på at tage udfordringen op med renovering af dit nuværende storkøkken.

Fagor.dk
Vores største leverandør af industrielle maskiner er Fagor. Vi er Fagors officielle danske samarbejdspartner og har solgt mere end 1800 maskiner til mere end 1000 glade kunder. Fagor har stort dansk lager med dag til dag levering og et stort netværk af både forhandlere samt servicepartnere klar til at hjælpe hvis noget går galt.